marți, 12 ianuarie 2016

ÎN VITRINĂ: Facturile la gaze, angajări la Metro, executări silite mai puține, credite mai multe.

Iată în VITRINA noastră câteva știri despre bani culese de la alții:

Facturile la gaze pentru clienţii GDF Suez nu se mai pot plăti la Poştă. Compania franceză nu se mai foloseşte de oficiile Poştei Române, pentru că aceasta ar fi încălcat obligaţiile contractuale. Pentru plata gazelor rămân mai multe variante, pe care le puteţi afla în ECONOMICA.net

Riscul executării silite a locuinţelor scade în 2016
Specialiștii în insolvenţă explică de ce, în loc să crească, după cum era de aşteptat, piaţa executărilor silite pe zona rezidenţială s-ar putea să aducă o serie de surprize şi ceva păsuire pentru datornici. Executările silite ar fi putut crește după suspendarea celor două legi care salvau rău platnicii de la executări şi faliment. Explicațiile în ECONOMICA.net.

Metro Cash & Carry face angajări în 10 oraşe
Metro Cash & Carry face angajări la Baia Mare, Bucureşti, Deva, Oradea, Timişoara, Galaţi, Craiova, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Sibiu. Iată AICI posturile vacante şi profilurile profesionale căutate de angajatori în .



Enel Energie Muntenia a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), cu 13.000 de lei, pentru că impunea consumatorilor care doreau să denunţe unilateral contractul de furnizare a energiei să plătească 400 de lei pentru fiecare lună pentru care operează denunţarea.
Spune ZF.ro

Băncile au acordat clienţilor persoane fizice şi companii împrumuturi noi în lei, euro şi dolari americani de echivalentul a 6 mld. lei în luna noiembrie, nivel aproape dublu faţă de prima lună din 2015, potrivit datelor BNR. Totalul creditelor noi acordate în primele 11 luni din anul trecut s-a ridicat la 59 mld. lei. Dobânzile mai mici au atras clienţii în sucursale, mai ales în cazul împrumuturilor în monedă naţională.
Spune ZF.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu