miercuri, 2 decembrie 2015

Microsoft a adus în România modelele de smarphone Lumia 950 şi Lumia 950 XL

Microsoft a anunţat miercuri disponibilitatea pe piaţa locală a modelelor Lumia 950 şi Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ, potrivit unei știri Agerpres.

Vârfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experienţă familiară şi unitară, aceeaşi pe toate dispozitivele Windows, inclusiv funcţiile inovatoare Windows Hello beta pentru Lumia, care oferă autentificare prin citirea irisului, şi Continuum pentru telefoane.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL, inovaţiile de top din gama Microsoft, au o putere de procesare de ultimă generaţie şi sunt dotate cu ecrane HD, cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care înregistrează clipuri video la rezoluţie 4K. Clienţii din România pot achiziţiona vârful de gamă Lumia începând cu luna curentă de la partenerii locali, atât magazine retail, cât şi cei trei operatori de telefonie mobilă - Orange, Telekom şi Vodafone, scrie Agerpres.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt primele telefoane Lumia care vin cu Windows 10 pre-instalat - oferind utilizatorului o experienţă familiară şi unitară, aceeaşi indiferent de dispozitivul cu Windows utilizat, de la aplicaţii cheie, precum Office-ul integrat, la acces către întreg conţinutul prin OneDrive şi cloud.

Atât Lumia 950, cât şi Lumia 950 XL au funcţia Continuum pentru telefoane, îmbunătăţită de accesoriul opţional Microsoft Display Dock, care poate fi achiziţionat separat de la distribuitorii autorizaţi. Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-şi folosească telefoanele ca PC-uri, conectându-le la un monitor şi transformându-le într-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugând o tastatură şi un mouse, telefonul poate funcţiona ca un PC cu aplicaţii Windows 10, precum Microsoft Office şi poate fi folosit, în acelaşi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 950 şi Lumia 950 XL de la partenerii locali sau distribuitorii autorizaţi, în variantele de culoare negru şi alb, potrivit  Agerpres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu