miercuri, 9 decembrie 2015

Spectacol de televiziune cu Bursa din București în rolul principal, la unul dintre cele mai mari posturi din țară. Bursa va da și un Duster premiu într-un alt concurs

De ce bate clopotul la Bursă?
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) va realiza un spectacol  în direct, care va consta într-un concurs de cunoştinţe financiare, la care premiul cel mare va ajunge la 10.000 de lei, a anunțat miercuri, Zuzanna Kurek, specialist în relaţia cu investitorii la BVB.

Spectacolul va avea loc în ianuarie 2016 și BVB este în tratative cu unul dintre cele mai mari posturi de televiziune.

Sunt așteptați peste 1.000 de concurenţi, grupaţi în diferite categorii, care vor răspunde on line la întrebări, iar răspunsurile vor fi apreciate și comentate de personalități cunoscute din lumea financiară și, mai ales, de vedete care au apetit pentru investiții la bursă.

Tudor Chirilă este una dintre vedetele cele mai iubite care are un portofoliu bursier semnificativ.



Concursul-spectacol de televiziune face parte din al doilea an al campaniei BVB de educaţie financiară. În 2016, instituţia va derula nouă proiecte de educaţie financiară a populaţiei, unele dintre acestea fiind o continuare a celor lansate în 2015.

Unul dintre celelalte proiecte va fi un concurs de tranzacţionare cu bani reali, care va fi lansat în ianuarie, iar premiul cel mare va fi un autoturism Duster.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu