miercuri, 16 decembrie 2015

BCR va colabora cu ANAF ca să afle veniturile clienților și să dea credite mai repede

BCR estimează că va reduce timpul de acordare a unui credit cu 60%, după încheierea protocolului de colaborare cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), Astfel urmează să se simplifice  “semnificativ procesul de acordare a creditelor prin eliminarea documentelor de venit pentru clienții ale căror venituri sunt raportate la ANAF”,  se spune într-un comunicat al băncii, primit la biroul Cum Să Faci Un Leu.

BCR le oferă clienților care își încasează veniturile în cont BCR posibilitatea de a obține credite de nevoi personale, carduri de credit sau descoperit de cont în maxim 3 (trei) ore de la momentul depunerii cererii de credit.Fie că solicită un credit de nevoi personale, un card de credit sau un credit de casă, clienții cu venituri stabile vor economisi, de acum timpul alocat în trecut pentru obținerea documentelor de venit, susțin oficialii BCR.

În cazul clienților care realizează venituri care nu se regăsesc în evidentele ANAF, banca poate solicita în continuare documente suplimentare de venit.

“ Odată cu încheierea acordului cu ANAF, clienții cu venituri stabile nu vor mai fi nevoiți să obțină documentele de venit de la angajator fiind suficientă semnarea, în momentul solicitării creditului, a unui Acord de consultare a evidențelor ANAF. Estimăm că, facilitarea procesului de creditare va genera o scădere a timpului de aprobare a dosarului de credit cu 60%, ceea ce înseamnă credite rapide și timp câștigat pentru clienții noștri”, a declarat Roxana Cristea, șef departament credite persoane fizice, BCR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu