luni, 15 februarie 2016

Pepiniera de cadre SRI l-a produs pe președintele interimar al Fiscului. A fost ofițer SR, până în 2004 și a mai cules date și după aceea

Președintele interimar al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Daniel Diaconescu, și-a început cariera ca inginer la Dacia, între 1995 și 1996, an în care a devenit ofițer SRI, funcție deținută până în 2004, când a intrat în Guvernul Adrian Năstase, la Autoritatea Națională de Control, se scrie într-un CV, pe care l-au văzut primii colegii de la Profitul.ro.

Daniel Diaconescu a lucrat la Direcția SRI de combatere a criminalității transfrontaliere, având ca responsabilitate prevenirea și combaterea corupției.



Alte date de CV:
2005 - 2009: șeful Direcției de culegere și analiză de date de la Departamentul de luptă Antifraudă din cadrul cancelariei primului ministru Călin Popescu Tăriceanu.

În 2007 și în 2009: consilier personal „în” Ministerul Justiției,  scrie Profitul.ro.

2009 - prezent: director general în ANAF, Direcția generală de informații fiscale.

A învățat ingineria la Universitatea Pitești. A făcut un masterat tot acolo. Tânără speranță a administrației publice, ca și a României în general, a mai studiat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, la Institutul Național de Aministrație și la Colegiul Național de Apărare. Absolvite, desigur.

A preluat ca interimar conducerea ANAF, pe 12 februarie 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu