vineri, 26 februarie 2016

S-au stabilit câștigătorii la Loteria Fiscală

Ministerul Finanţelor Publice a organizat, joi, a doua etapă pentru selectarea celor 100 de câştigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 17 ianuarie 2016.

Atunci au au participat bonurile emise în perioada 1 - 31 decembrie 2015, având în vedere că au fost depuse 188 de cereri de revendicare a premiilor, se arată într-un comunicat al Ministerului, citat de Agerpres.

„După centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 188 de cereri de revendicare, fiind depăşit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii)”, se menţionează în comunicat.



Potrivit documentului, numărul unic de înregistrare extras, cu urnele Loteriei Române, din intervalul numerelor unice de înregistrare atribuite bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 188, este 037, acesta fiind primul număr câştigător, explică Agerpres.

Pentru stabilirea celorlalţi câştigători, pasul care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător (30) s-a adunat succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câştigător.

În urma aplicării acestei proceduri de selecţie s-a depăşit numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (188), iar următorul număr câştigător din listă a fost dat de diferenţa dintre suma determinată prin aplicarea pasului (30) la baza de referinţă şi numărul unic maxim atribuit (188), continuând-se cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100.

În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câştigătoare, sunt eliminate din listă, se menţionează în comunicat.

„Reamintim că, în cazul cererii de revendicare cu numărul unic de înregistrare 56, s-a constatat că documentul anexat nu este un bon fiscal, ci o chitanţă de plată, şi, drept urmare, numărul unic de înregistrare atribuit cererii de revendicare a fost invalidat pentru neîndeplinirea condiţiilor legale de participare la extragere, prevăzute la art. 6 alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu modificările şi completările ulterioare. Totodată, în procesul de aplicare a pasului, numărul 56 nu s-a luat în considerare”, se mai arată în comunicatul citat de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu