sâmbătă, 28 noiembrie 2015

WEEKEND:Anglia a numit un consilier al Goldman Sachs ca selecționer al echipei naționale de rugby

Noul selecţioner al echipei de rugby a Angliei, Eddie Jones, a fost numit în funcţia de consilier al băncii de investiţii Goldman Sachs pentru Japonia, cu scopul de a-şi folosi marele talent de care a dat dovadă pe durata Cupei Mondiale, informează Agerpres, citată de Economica.net

Tehnicianul australian  Eddie Jones, în vârstă de 55 de ani, care a condus reprezentativa Japoniei la trei victorii în patru meciuri la Cupa Mondială 2015, se va alătura unui grup de consiliu compus din nouă membri la începutul anului 2016, a anunţat, vineri, un purtător de cuvânt.

"Jones a reuşit imposibilul, a adus echipa Japoniei la cel mai bun nivel al rugby-ului mondial", a declarat Masanori Mochida, preşedintele Goldman Sachs Japonia, 

informează Agerpres, citată de Economica.net

Goldman Sachs va beneficia de imaginea sa de lider şi de capacităţile sale de a reuni o echipă pluri-culturală în proiecte clare cu o concepţie comună", a mai spus Mochida.
Acest consiliu, creat în 2001, este compus din conducători din industrie şi oferă consultanţă în în domeniul afacerilor. Eddie Jones îşi va prelua rolul în cadrul acestui consiliu la 1 ianuarie 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu