vineri, 27 noiembrie 2015

BUGET: Ca să încurajeze plata online a facturilor RCS & RDS şi Master Card dau premii de 63.000 de lei

Clienții RCS & RDS pot beneficia de un discount de 5% (maxim 8 lei, TVA inclus) dacă își achită factura, pentru prima dată, prin intermediul cardului lor MasterCard sau Maestro, în Contul meu Digi, pe perioada unei campanii de promovare a pltilor online.

Mai mult, fiecare tranzacție cu cardul MasterCard sau Maestro, realizată pe durata campaniei prin intermediul platformei, este înscrisă automat în tragerea la sorți care le poate aduce câștigătorilor unul dintre cele 45 de smartphone-uri puse în joc. Tragerile la sorți se desfășoară lunar, fondul total de premiere având o valoare de peste 63.000 lei, conform unui regulament.

Premiile fac parte din campania lansată de RCS & RDS împreună cu MasterCard și procesatorul de plăți EuPlatesc.ro, de stimulare a plăților cu cardul pe site-ul operatorului de telecomunicații, potrivit comunicatului companiilor.


În plus, RCS & RDS a integrat serviciul de acceptare MasterPass în cadrul aplicației sale, implementarea tehnică fiind realizată cu ajutorul procesatorului de plăți EuPlatesc.ro. Astfel, plata serviciilor va putea fi efectuată prin simpla apăsare a butonului “Cumpără cu MasterPass”. Faptul ar urma să le furnizeze clienților RCS & RDS „o experiență la plată simplificată, rapidă și securizată, din portofelele lor digitale, fără a mai fi necesară introducerea datelor cardului. Prin această implementare, RCS & RDS devine prima companie de telecomunicații care oferă clienților săi posibilitatea de a utiliza platforma digitală MasterPass la achitarea plăților online”, se mai spune în comunicat

„Parteneriatul cu RCS & RDS consolidează eforturile susținute ale MasterCard de a conecta cele mai noi tehnologii de plată cu consumatorii din România și marchează extinderea rețelei de acceptare a MasterPass în România și în zona telecom. Plățile electronice au intrat într-o etapă de dezvoltare accelerată, din ce în ce mai mulți consumatori optând să își achite facturile online cu cardul. Ne bucurăm să fim alături de RCS & RDS și EuPlatesc.ro într-un parteneriat care promovează plata online cu cardul și aduce beneficii suplimentare clienților RCS & RDS. În același timp, ne bucurăm să putem pune la dispoziția milioanelor de clienți ai RCS & RDS posibilitatea de a-și plăti facturile prin MasterPass din portofelul lor digital, simplu, rapid și în deplină siguranță” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business Central and Eastern Europe, MasterCard.

“Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, am dezvoltat şi le-am oferit de-a lungul timpului, o gamă variată de modalităţi de a-şi achita facturile, pentru a le asigura accesul cât mai rapid şi sigur la platformele moderne de plată. Proiectul dezvoltat cu partenerii MasterCard şi EuPlatesc.ro le va aduce clienţilor noştri atât o reducere din valoarea totală a facturii, cât şi posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 45 de smartphone-uri.” a declarat Florin Nemeş, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

„Suntem bucuroși că această campanie de încurajare a plății cu cardul a facturilor se realizează împreună cu MasterCard și RCS & RDS. EuPlatesc.ro este un serviciu simplu, inteligent și sigur. Acestea sunt lucrurile pe care clienții noștri le apreciază cel mai mult, fie că este vorba de bănci partenere sau de comercianți” a precizat Ștefan Suceveanu, acționar EuroPayment Services s.r.l.

Plata online este cea mai rapidă și sigură metodă de plată a facturilor de utilități, eliminând orice risc de eroare în procesarea plăților. Aceasta durează câteva minute și se poate face de oriunde dorește clientul, fără a fi nevoie de deplasarea la o locație anume. Odată realizată plata online, furnizorul de utilități este informat în timp real de efectuarea acesteia, fără întârziere și fără posibilitate de eroare. Prin activarea contului pe site-ul furnizorului de utilități, clienții au acces la informațiile legate de facturile lor și le pot plăti online cu cardul într-un mod simplu și rapid. RCS & RDS oferă clienților săi și posibilitatea de a-și plăti facturile cu cardul în mod automat, fără a fi nevoie de intervenția clientului. Pentru aceasta clienții pot opta pentru serviciul de plăți recurente direct în Contul meu Digi. Activarea serviciului se poate face imediat după finalizarea unei plăți cu cardul prin simpla bifare a opțiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu