marți, 2 august 2016

Warren Buffett: O maimuță se pricepe mai mult la bani decât Donald Trump

Les Echos
Un miliardar veritabil, poate cel mai mare investitor din lume în viață, Warren Buffett, l-a ironizat cu duritate pe candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, cu ocazia unui discurs de susținere a rivalei acestuia, Hillary Clinton.

„Și o maimuță s-ar fi descurcat mai bine decât Donald Trumpˮ, a spus Warren Buffett, referindu-se la oferta pubică la bursă (IPO) prin care Trump a scos la vânzare acțiuni ale lanțului de hoteluri și cazinouri-  relatează Les Echos.

Donald Trump a pierdut bani singura dată când a cerut poporului american să investească în el, a explicat Warren Buffett referindu-se la IPO-ul din 1995, ironizând capacitatea lui Trump de a conduce Statele Unite.



De asemenea, Warren Buffett, unul dintre cei mai bogați 10 oameni ai lumii, creator de școală în domeniul investițiilor pe piața de capital și corporatiste, a ironizat și situația fiscală a lui Trump, care și-a întârziat depunerea declarației de venituri, invocând un control din partea Fiscului.

„El se teme de voi, nu de Fiscˮ, a spus Warren Buffett miilor de participanți la o întâlnire a candidatei Hillary Clinton cu alegătorii.

Totodată, Buffett i-a propus lui Trump o întâlnire în care să-și examineze împreună, în public, declarațiile lor fiscale, mai scrie Les Echos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu