luni, 30 mai 2016

Ce n-a mai văzut piața. Vino să vezi tu, Sâmbătă 4 iunie, la ora 3 pm, la Târgul de Carte

#jocurile privatizarii
Doi președinți de bursă, vor participa sigur la lansarea cărții Jocurile privatizării, de sâmbătă 4 iunie, ora 15, la Târgul de Carte de la Romexpo, Pavilion C2, standul B17, al Editurii Integral.

Ei sunt Septimiu Stoica și Stere Farmache. Al treilea dintre președinții Bursei de Valori București, care au mărturisit ce-au făcut, ca să se scrie această carte, Sergiu Oprescu, a fost obligat de slujba să lipsească. Celelalte personalități invitate încă nu au confirmat.

Vedeți din afiș în ce companie va fi lansată cartea, totodată cu lansarea unor cărți de interes general și este cu atât mai mare meritul editorului care a simțit că trebuie să parieze pe ea.

Jocurile privatizării este cel dintâi roman corporatist apărut în România și probabil prima carte despre bursă care apare la un târg de carte (cu excepția celor folosite în școli).

Jocurile privatizării este prima carte despre bursă scrisă cu mărturiile celor care au făcut această piață și este scoasă de cel dintâi editor care și-a riscat banii, ca să trimită în lume o carte de acest tip. (Din nou se exclud cărțile a căror vânzare era asigurată de studenți, vrând nevrând). 

Invit la lansare pe toți cei care au sau au avut de a face cu piața. Ar fi frumos să vină cineva și de la Bursă, dar bătrânul ziarist nu se va supăra pe nimeni dacă nu va veni, căci ar fi împotriva spiritului acestei cărți, scrise cu bucurie.

Veniți cu toții să vă bucurați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu