luni, 11 februarie 2019

Isărescu despre atacul lui Vâlcov: Jalnic, iresponsabil, mincinos. Atenție la „pitpalacii” de la televiziuni


Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a intrat în sfârșit, cu adevărat, în ring, împotriva diversiunilor politicianiste care mint despre adevărata cauză a inflației și a sărăciei în România.

L-a desființat pe consilierul Vioricăi Dăncilă, Darius Vâlcov, un condamnat (e drept nedefinitiv, de un an se așteaptă motivarea...) și i-a demontat mecanismele de diversiune.

Le spun celor care au sărit la gâtul BNR, într-o manieră total neloaială şi total iresponsabilă, că şi pe vremea sistemului comunist cursul de schimb se mişca cu plus – minus 1%. (…) Carnea era ieftină dar nu era deloc. (...) Piața face corecții dure când nu se fac erformele (...) Deci, chiar dacă au solicitat prin postări caraghioase să fie cursul fix, cursul nu poate să fie fix de tot. (…)Dar vă daţi seama cât erau de porniţi să zică ceva despre Banca Naţională”, a comentat Mugur Isărescu declaraţiile lui Darius Vâlcov.

Și multe altele...

Mai multe în:Ipostază neobișnuită a guvernatorului BNR: a ”măturat pe jos” cu Darius Vâlcov. Termenii folosiți: Individ, atacuri, jalnic, iresponsabil, ”uite cine ne dă nouă lecții”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu