vineri, 16 decembrie 2016

Peste 6,700 de oamenii interesați de #banidestepti au intrat în fondurile deschise de investiții în 2016. Sunt peste 338.000

Creșterea încrederii oamenilor înțelepți în fondurile deschise de investiții a atras peste 6.700 de noi investitori începători, în cea mai potrivită formă de a spori valoarea economiilor pentru oricine.

Cu totul, membrii fondurilor mutuale sunt mai mulţi de 338.000, ne atrage atenţia blogul TdbT + Totul despre banii tăi, care citează cel mai recent raport al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri (AAF) din România. 

Noii sosiţi şi cei mai sârguincioşi dintre membrii mai vechi au adus, net, la multiplicat în fonduri peste o jumătate de miliard de lei (mai precis 585,8 milioane lei – deci mai mult de 100 de milioane de EUR), în primele 11 luni ale anului 2016.

Acestea sunt subscrierile nete, adică suma care depășește retragerile de bani.

Laurenţiu Roşoiu, autorul blogului citat spune că aceste date sunt relevante pentru creşterea încrederii în fondurile mutuale.

Şi eu îl cred.

Fondurile mutuale se numesc „deschise” nu numai pentru că sunt aşa, deschise pentru toată lumea, dar şi pentru poate intra în ele și poate profita de ele oricine, oricând şi pentru că oferă posibilitatea de a-ţi scoate  oricând #banidestepţi din ele, fără să pierzi nimic din câştigul aferent perioadei în care şţi+ai pus economiile la cultivat acolo.


Pe 11 luni există „randamentele bune înregistrate de fonduri, în funcţie de profilul de risc, creșterile ajungând până la 34%”, remarcă Laurențiu Roșoiu în articolul din TdbT + Totul despre banii tăi.



Laurențiu a menționat de fapt, creșterea averii nete a fondului Raiffeisen Russland – Aktien. Dacă aceasta este repartizată pe fiecare unitate de fond se numește VUAN (Valoare Unitara Activ Net).

Fondul Raiffeisen Russland – Aktien este administrat de Raiffeisen Capital Management din Austria și este vândut și în România.

Eu tocmai vă spusesem că astfel de fonduri sunt numai bune pentru


PASUL URMĂTOR Cu profiturile lor îți mai poți hrăni #baniidestepti, când cele la care ai acces în România nu ajung


În aceasta categorie – a fondurilor de actiuni, cele mai bune 10 performanțe s-au încadrat într-un interval de randament cuprins între 12% si 34%, mai spune .

Luați mai multe detalii din

TdbT + Totul despre banii tăi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu