luni, 24 octombrie 2016

Curs de Antreprenoriat şi Inovare de la ASE, ținut de Pricewaterhouse Coopers și D&B David şi Baias

Consultanţi din cadrul Pricewaterhouse Coopers (PwC) România şi ai firmei de avocatură corespondente D&B David şi Baias vor susţine cursul de Antreprenoriat şi Inovare din cadrul Programului de masterat în Managementul Afacerilor Internaţionale, derulat la Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, începând cu anul universitar 2016-2017, potrivit unui comunicat preluat de AGERPRES.

Cursul va cuprinde prelegeri pe teme legate de antreprenoriat şi de afacerile de familie, subiecte financiare, fiscale, juridice, de management, resurse umane, guvernanţă corporativă şi etică în afaceri, marketing şi branding.

Dincolo de cunoştinţele teoretice, cei 70 de studenţi masteranzi vor avea acces şi la o serie de studii de caz inspirate din experienţa practică a consultanţilor PwC.



„Avem o lungă relaţie de colaborare cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, iar acest curs vine să consolideze un parteneriat academic foarte important pentru noi. Am decis să abordăm în cadrul cursului temele antreprenoriatului şi inovării, două elemente fundamentale care vor ajută România să facă saltul în rândul economiilor dezvoltate. De asemenea, credem că educaţia şi pregătirea tinerilor conform cerinţelor pieţei muncii şi a oportunităţilor economice actuale reprezintă o prioritate pentru ţară noastră, iar PwC înţelege să se implice în domeniul educaţiei universitare economice pentru a împărtăşi din cunoştinţele şi experienţa practică adunate de consultanţii noştri', a declarat Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România, citat de AGERPRES.

Firmele din reţeaua PwC sunt prezente în 157 de ţări, având peste 223.000 de specialişti ce oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu